Hoe kan ik diensten opzeggen?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 09:37

Het opzeggen van diensten kan via onze klantenomgeving https://login.easyhosting.nl.
Wanneer je ingelogd bent volg je onderstaande stappen:

1. Klik onder producten op ‘Product opzeggen’

2. Vervolgens krijg je onderstaande pagina te zien

3. Selecteer vanuit het dropdown menu welk product je wenst op te zeggen en klik op volgende. Je krijgt nu onderstaande pagina te zien.

Vink ‘Dit product opzeggen / verhuizen aan’, waarna een nieuw veld opent waar je kunt aangeven per wanneer je het product wenst op te zeggen. Zoals in onderstaand voorbeeld te zien is.

Geef aan per wanneer het product opgezegd kan worden, dit kan op een door jouw aangegeven specifieke datum, na verhuizing of per einde contractdatum. Wanneer je ervoor kiest om de domeinnaam na verhuizing op te zeggen, dan zal het domein pas komen te vervallen wanneer de domeinnaam dan ook daadwerkelijk verhuisd is.

Wanneer je voor de optie ‘Na verhuizing’ kiest zal er nog een melding weergeven worden zoals hieronder te zien is:

Klik op ‘Ok’ of ‘Cancel’ en je krijgt weer de pagina te zien van de opzegging. Klik nu opnieuw op ‘Verwerken’. Je krijgt nu de melding te zien dat de opzegging verwerkt is en zal de eventuele verhuiscode per e-mail naar u verzonden worden.