Ik heb mijn website verhuisd maar nu is mijn site niet meer zichtbaar
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 15:59

Bij een verhuizing van een domein worden nieuwe of bestaande DNS-gegevens in onze nameservers geplaatst. Het kan enige tijd duren voordat deze wereldwijd doorgevoerd zijn, dit kan soms ca. 4 tot 24 uur duren. Als de oude provider zijn DNS records voor je domeinnaam reeds heeft verwijderd direct na de verhuizing van de domeinnaam, kan het zijn dat de website tijdelijk niet wordt getoond en dat de e-mail niet binnenkomt. Als de provider dit toestaat is de website dan alleen bereikbaar via het IP-adres.

Soms moet hiervoor de HOSTS-file op je computer worden aangepast. Dit is dan wel alleen geldig voor je computer en niet voor evt. bezoekers van je website. Op deze manier is ook de nieuwe website die je reeds bij ons heeft klaarstaan te zien.