Website uploaden
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 15:59

Wanneer je een website hebt gebouwd op je computer dan dient deze nog geplaatst te worden op de server bij Easyhosting. Hoe je dit doet ligt aan de manier waarop de website is gebouwd.

Wanneer je de website hebt gebouwd door middel van een website editor software programma dan dien je meestal via de editor je website te publiceren op onze server. Volg hiervoor de handleiding van de editor.

In alle andere gevallen kan je de website uploaden via een FTP programma.
Je dient de website bestanden in de juiste folder te plaatsen op de server.
Voor DirectAdmin is dit public_html.
Voor Plesk is dit httpdocs.