Wat is een index pagina?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 16:06

De index pagina is vaak de beginpagina van een website. Wanneer een bezoeker naar de website gaat wordt er standaard gezocht naar index.html. In het index bestand bevindt zich vaak de beginpagina van de website of een verwijzing naar de beginpagina.

Wanneer het index.html bestand niet bestaat zal de website een error melding geven.

Indien er niet standaard gezocht moet worden op index.html dan kan dit gewijzigd worden.
Uitleg hierover kan je hier vinden: .htacces