Knowledgebase: Hosted Exchange
Hosted Exchange - 02. Aanpassen account gegevens
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 09:56

In dit artikel leggen wij je uit hoe je vanuit je Hosted Exchange omgeving je account gegevens kunt aanpassen. Hoe je kunt inloggen op je Hosted Exchange omgeving kun je hier teruglezen: Inloggen in het Control Panel .

Wachtwoord van het Control Panel wijzigen:

Wanneer je ingelogd bent in je Hosted Exchange omgeving dien je te klikken op 'Change Password' welke rechtsboven van je scherm vermeld staat.

Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien:

Vul bij het veld 'Password' een nieuw wachtwoord in, LET OP het wachtwoord moet voldoen aan onderstaande eisen:

1) Minimaal 7 karakters lang
2) Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten
3) Het wachtwoord moet minimaal 1 niet alfanumeriek teken bevatten (bijv. !#$-)

Vul vervolgens hetzelfde wachtwoord in het veld ‘Confirm Password’ daaronder nog eens in en klik op ‘Change Password’.
Je krijgt nu onderstaande melding te zien:

Het wachtwoord van het Control Panel is succesvol gewijzigd.

Account gegevens wijzigen:

Klik rechtsboven van uw scherm op 'Edit Details'

Waarna je vervolgens onderstaande pagina te zien krijgt:

Hier heb je de mogelijkheid om de account gegevens binnen jouw Control Panel te wijzigen. Wanneer je klaar bent klik je onderin op de door jouw gewenste optie om de wijzigingen op te slaan.

De Username is echter niet te wijzigen, want dit betreft namelijk het hoofddomein van jouw Hosted Exchange omgeving en de daaraan gekoppelde mailboxen.