Hoe bereik ik de webmail van DirectAdmin?
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 10:32

Op DirectAdmin servers is de webmail op de volgende manier te bereiken:

* http://www.domeinnaam.extensie/webmail

Bij login vul je het hele e-mailadres in (gebruiker@domeinnaam.nl) en het wachtwoord heb je zelf ingesteld. Als je het wachtwoord vergeten bent kan je dit via het DirectAdmin controlepanel veranderen.

Met webmail kan je:

• e-mail kladversies bewaren
  • mail lezen en versturen
  • mappen aanmaken
  • adressenlijst maken
  • agenda bijhouden
  • tijdzones instellen

Gebruikte u eerst http://www.domeinnaam.extensie/squirrelmail, dan dient u nu op bovenstaande manier in te loggen.

Squirrelmail wordt niet meer ondersteund door de leverancier waardoor wij deze dienst niet meer kunnen aanbieden.