Ik wil hosting afnemen bij Easyhosting en mijn domeinnaam laten staan bij een andere provider
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 13:34
Wanneer je domeinnaam niet via Easyhosting is geregistreerd kan je alsnog een hostingpakket bij ons afnemen (Linux en Windows). Om de domeinnaam te koppelen dient de derde partij je domein in de nameservers te koppelen aan het IP adres van onze server. Dit IP adres staat in de mail die je ontving na de aanvraag van het hostingpakket.