Subdomein werkt niet
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 13:44

Voordat een subdomein actief is moet deze aan de DNS worden toegevoegd.

Als het subdomein niet is aangemaakt en er bestaat ook geen wildcard record *.domeinnaam.extensie, dan weet de browser niet waar de website staat.

Ga naar de locatie waar je de DNS beheert voor het domein en maak daar het subdomein aan.

Het kan 4 tot 24 uur duren voordat het subdomein werkt, dit heeft te maken met de verwerkingstijd voor DNS wijzigingen.

Wanneer je domein bij ons in de DNS staat, maar je kunt deze zelf niet beheren dan kunnen wij het subdomein voor je aanmaken. Je kunt dit per e-mail aanvragen (sd@easyhosting.nl). Let op, dit verzoek moet komen vanaf het bij ons bekende e-mailadres.