Wat is cache?
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 14:19
Cache is een opslagplaats waarin tijdelijk, recent gebruikte gegevens wordt opgeslagen zodat deze snel weer opgevraagd kunnen worden.
Bij een internet browser worden tijdelijk gegevens van een website opgeslagen zodat er snel door de website kan worden gebladerd zonder dat deze steeds weer opnieuw moet worden geladen.

Wanneer er een aanpassing aan de website wordt gedaan kan het zijn dat dit nog niet direct zichtbaar is.
Vaak komt dit doordat de oude gegevens nog opgeslagen zijn in de cache.

Het is dan aan te raden om de cache te legen. Hoe je dit kan doen kan je vinden in het onderwerp: Hoe kan ik mijn cache wissen?