Wat is shared hosting?
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 14:24
Webhosting is een ruim begrip. Over het algemeen wordt ermee bedoelt dat men een stuk harde schijfruimte huurt bij een provider. Deze ruimte kan worden gebruikt om een website op te hosten en e-mail op te ontvangen.

Met shared hosting wordt bedoelt dat de server waar uw website op draait, meerdere websites hosts. Wij plaatsen maximaal 500 accounts op een server, zodat onze servers optimaal kunnen presteren om je website snel te tonen.