Maakt de MySQL database deel uit van de algemene server back-ups?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 10:19

De MySQL database wordt ook meegenomen in de server back-up.

De server back-ups zijn in eerste instantie alleen bedoeld om een website te herstellen bij het niet functioneren van de server vanuit Easyhosting. Zorg daarom altijd zelf voor back-ups van de database net als back-ups van de website.

Wanneer je wilt dat wij een back-up voor je terugplaatsen dan worden daar kosten voor gerekend.

Easyhosting is niet verantwoordelijk voor het beschikbaar hebben van een back-up.