Windows of Linux pakket?
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 14:24

In onderstaande tabel kun je bekijken of je een Linux of Windows pakket nodig hebt.

Linux Windows

Informatieve websites
HTML
CGI/ Perl
PHP/ MySQL ASP, ASP.NET, Access, MSSQL
WordPress
Joomla!
Magento
Drupal
OsCommerce
Modx
Prestashop
CMS Made Simple

Advies:

Kies altijd een Linux pakket, tenzij je weet dat je ASP scripting en/of een MSSQL database gebruikt.

Computer:

Het maakt voor je keuze niet uit of jezelf of de bezoekers van je website een Windows, Apple of Linux computer hebben. Een bezoeker kan jouw site altijd bekijken.

Prijs:

Voor de prijs maakt het niet uit welk pakket je kiest, hierin zit geen verschil bij Easyhosting.

Desgewenst kan je websitebouwer jou adviseren. Het is overigens altijd mogelijk om achteraf te switchen.