PHP Instellingen bekijken
Posted by Easyhosting on 04 Feb 2013 16:27

De PHP instellingen vind je door in de httpdocs folder van je hostingpakket een PHP bestand te plaatsen met de volgende inhoud:

<? phpinfo(); ?>

Wanneer je deze pagina opent in een browser zie je alle PHP instellingen van je hostingpakket.

Sommige waardes zijn aan te passen dmv een .htaccess bestand. Andere instellingen zijn alleen door de afdeling Technical Support in te stellen. Je kan je wensen door mailen naar ts@easyhosting.nl.

Wij zullen dan bekijken of de instellingen voor je kunnen worden ingesteld.