Formulieren
Posted by Easyhosting on 20 Feb 2013 08:45

Hieronder vind je het contractovername formulier.

Deze dien je te gebruiken wanneer een of meerdere producten moeten worden overgeschreven naar een ander bedrijf/persoon of een account hernoemd moet worden naar een andere (bedrijfs)naam.

Contractovername .docx / .pdf

Hieronder vind je het Machtigingsformulier.

Wanneer je gebruik wilt maken van automatische incasso kan je het machtigingsformulier invullen en naar ons toe sturen.
Als je er al gebruik van maakt maar je wilt het rekening nummer wijzigen dan kan je het formulier opnieuw invullen en naar ons toesturen. Wij zullen het nummer dan voor je wijzigen.

Machtigingsformulier

PDF

Het is tevens ook mogelijk om vanuit het klantsysteem automatisch incasso in te stellen. Hiervoor moet je inloggen op login.easyhosting.nl > klik vervolgens onder 'Klantgegevens' op 'Betalings instellingen' daar heb je de mogelijkheid om automatisch incasso in te stellen of eventueel te wijzigen indien nodig.