Kan Open BaseDir uitgeschakeld worden?
Posted by Easyhosting on 22 Apr 2013 16:43

Om er voor te zorgen dat alleen legitieme scripts worden uitgevoerd op de webruimtes van onze klanten hebben wij Open BaseDir aangezet.

Open BaseDir is een veiligheidsfunctie in PHP die de locaties en paden definieert waar vandaan PHP toegang heeft tot de bestanden.

Uit veiligheidsoverwegingen is de Open BaseDir optie standaard enabled op onze DirectAdmin servers. Onze Technical Support medewerkers kunnen deze instelling voor je aanpassen, om dit aan te vragen kan je een e-mail sturen naar ts@easyhosting.nl