Opzegtermijn per dienst
Posted by Easyhosting on 01 May 2013 14:32

Onderstaand vind je per dienst de duur van een contract en de daarbij behorende opzegtermijn.
Let op! Dit geldt niet voor particulieren. Hiervoor is de Wet van Dam van toepassing.

Indien er geen opzegging is ontvangen zal het contract automatisch verlengd worden met een gelijkwaardige periode als de duur van het contract.
Uitzondering hierop is een Server of Colocatie contract dat is afgenomen voor 3 jaar, deze zal per jaar verlengd worden na afloop van de eerste 3 jaar.

Dienst Duur contract Opzegtermijn
 Domeinnaam  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 .nl Control  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 Shared hostingpakket  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 E-mailpakket  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 DNS Tools  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 Reseller hosting  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 Online back-up  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 SSL certificaten  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 Extra IP adres t.b.v. SSL  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 Spamfiltering  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 Servers /Colocatie  1 jaar of 3 jaar  2 maanden voor contractdatum
 Licenties  Jaar  2 maanden voor contractdatum
 Hosted Exchange
 Maand  Maandelijks
 Full service contract  Maand  Maandelijks
 Back-up contract  Maand  Maandelijks
 Monitoring contract  Maand  Maandelijks
 Dataverkeer   Maand  Maandelijks