Factuur bekijken/opvragen
Posted by Easyhosting on 23 May 2013 11:05

1. Log in op https://login.easyhosting.nl met je klantnummer en het daarbij behorende wachtwoord.

2. Wanneer je ingelogd bent klik dan onder het kopje “Facturen” op “Mijn Facturen”.

Je komt vervolgens in onderstaand scherm terecht (let op, in het voorbeeld staan geen facturen).

Wanneer er facturen zouden staan, dan zie je deze onder Factuur Historie terug en kun je per factuur een actie uitvoeren. Zoals het openen van een factuur, maar tevens ook het verzenden van de factuur per e-mail.

3. Achter iedere factuur staan twee PDF icoontjes (in bovenstaand voorbeeld nog niet te zien vanwege het ontbreken van de facturen). Wanneer je de factuur per e-mail wenst te ontvangen klik je op het eerste icoontje. Wil je    de factuur in PDF openen dan klik je het tweede PDF icoontje.

Wanneer je alleen de inhoud wil bekijken kan je op het factuur nummer klikken.