Verschil tussen Plesk en DirectAdmin
Posted by Easyhosting on 28 Jun 2013 13:46

Bij Easyhosting kan je bij onze Linux pakketten een keuze maken tussen twee verschillende webinterfaces, namelijk Plesk of Direct Admin.

Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen welke je moet kiezen. Om de keuze iets makkelijker voor je te maken hebben wij de grootste verschillen op een rijtje gezet. Deze hebben wij gebundeld in een document.

Bekijk het document hier: De verschillen tussen Plesk en DirectAdmin