Hoe log ik in op het DirectAdmin controlpanel?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 10:22

Je kan op diverse manieren naar het controlpanel gaan. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

1. http://domeinnaam.nl:2222
  2. http://62.148.185.59:2222 (Let op dit is een voorbeeld!, het IP adres van je server staat in de bevestigingse-mail die je hebt ontvangen)
  3. http://shared6.easyhosting.nl:2222 (Let op dit is een voorbeeld!, de server naam staat in de bevestigingse-mail die je hebt ontvangen)

Wanneer je naar het controlpanel bent gegaan wordt er gevraagd om je gebruikersnaam en het wachtwoord. Ook deze gegevens vind je in de bevestigingse-mail terug.

Let op: De inlognaam is alleen de gebruikersnaam en dus niet het e-mailadres.

Ben je de bevestigingse-mail kwijt dan kan je deze opnieuw opvragen door te gaan naar:
http://domeinnaam.nl:2222/CMD_LOST_PASSWORD

Je dient dan je gebruikersnaam in te vullen.
Het wachtwoord wordt dan opnieuw verstuurd naar het e-mailadres dat vermeld staat in het hostingpakket.

Is je e-mailadres veranderd stuur dan een e-mail naar sd@easyhosting.nl met je klantnummer en laatste factuurnummer met het verzoek om je e-mailadres te laten wijzigen en de logingegevens van het controlpanel te ontvangen.