Vanuit Direct Admin inloggegevens aanpassen voor E-mail
Posted by Easyhosting on 15 Jul 2013 16:23

• Log in op Direct Admin via http://voorbeeld.nl:2222 waarbij je “voorbeeld.nl” veranderd naar jouw domeinnaam.
    • Indien je een pakket hebt met meerdere domeinen: Zoek de desbetreffende domeinnaam binnen je hostingpakket op door de domeinnaam in het zoekvenster op te geven en op ENTER te drukken.

Ingelogd

• Klik onder E-mail Beheer op E-mail Accounts waarna je in onderstaand scherm terecht komt.

Overzicht e-mailaccounts

• Klik achter het e-mailadres waar het om gaat op “change” onder het kopje “Password/Quota” waarna je in onderstaand scherm terecht komt.

Wachtwoord aanpassen

• Vul nu tweemaal het nieuwe wachtwoord in en klik op “Modify”.