Welke CMS-systemen ondersteunt Easyhosting?
Posted by Easyhosting on 13 Nov 2013 13:18

Je kunt op onze Shared Hosting onder andere gebruik maken van de bekende CMS systemen zoals Joomla, Drupal, Wordpress, Magento, Typo3 en OSCommerce.
Deze CMS-systemen werken het beste met onze Linux hosting pakketten. Tevens moet er genoeg vrije ruimte op je account zijn om een applicatie te installeren.

Voor Umbraco heb je Windows hosting nodig.

Je kunt de meest voorkomende CMS systemen direct op uw pakket downloaden vanuit Installatron, wat je hier precies kan downloaden vind je hier