CGI script werkt niet
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 10:22

In DirectAdmin is het niet toegestaan bestanden met permissie 777 te plaatsen. Er volgt dan een foutmelding error file is writable by others (zie /var/httpd/logs/suexec_log). De reden hiervoor is veiligheid.

Oplossing: de bestanden die opdrachten uitvoeren altijd plaatsen op 755, de bestanden die data wegschrijven en lezen op 666.

Dit kan je binnen DirectAdmin instellen bij het bestandsbeheer / file manager.