Subdomein forwarding instellen terwijl er hosting bestaat op het betreffende subdomein
Posted by Easyhosting on 18 Nov 2013 10:37

Om een subdomein te forwarden terwijl er reeds hosting bestaat op het desbetreffende subdomein dient u de volgende stappen uit te voeren:

• Maak eerst een back-up van de map “cnb” in de “public_html”
  • U kunt nu het aangemaakte subdomein verwijderen, vervolgens kunt u het via “Domeininstellingen” -> “voeg domein toe” het subdomein toevoegen als een “eigen” domein. Dit houd in dat bij de domeinnaam: “cnb.cambrinus.nl” wordt ingevuld.
Hierdoor krijgt het subdomein een eigen root welke het mogelijk maakt een forwarding in te stellen.