Knowledgebase: E-mail
Instellen Office 365
Posted by Easyhosting on 18 Nov 2013 12:12
Als je gebruikt wilt maken van Office 365 voor je e-mail of lync zullen er een paar aanpassingen aan de DNS gedaan moeten worden.
Je kunt er voor kiezen om Office 365 gedeeltelijk of volledig toe te voegen aan de DNS.

Bij het gedeeltelijk toevoegen van Office 365 aan de DNS zullen er een aantal records moeten worden toegevoegd aan de DNS maar de nameservers blijven staan op die van Easyhosting.

Bij het volledig toevoegen van Office 365 aan de DNS zullen ook de nameservers worden aangepast. Na het aanpassen van de nameservers zijn wij niet meer verantwoordelijk voor het wijzigen van instellingen in de DNS.

Voor het toevoegen van Office 365 aan de DNS kun je kiezen uit 2 mogelijkheden.

Volledig:
Deze optie kun je gebruiken als je alles via Office 365 wilt laten verlopen, dit zal dan gaan om e-mail, Lync en uw openbare website.

Gedeeltelijk:
Via deze optie laat je alleen je e-mail en/of Lync via Office 365 lopen.

Informatie over hoe je Office 365 kunt toevoegen aan de DNS kunt je vinden via de onderstaande link.

https://support.office.com/nl-nl/article/De-informatie-verzamelen-die-u-nodig-hebt-om-DNS-records-voor-Office-365-te-maken-77f90d4a-dc7f-4f09-8972-c1b03ea85a67

U kunt de instellingen testen via onderstaande link, bij het tabblad Office 365
https://testconnectivity.microsoft.com