Wijzigingen op mijn website worden niet zichtbaar
Posted by Easyhosting on 25 Nov 2013 12:55

Dit kan liggen aan de lokale opslag van je browser, je kunt het beste de pagina verversen door middel van F5 (werkt in Explorer, Firefox, Chrome en Safari)

Als dit geen oplossing biedt dan kun je het beste de 'tijdelijke internet bestanden' wissen of 'privé-gegevens verwijderen' kiezen in je browser.

Voor Explorer, Firefox, en Chrome kan dit via de toetst combinatie CTRL-Shift-Del
Je krijgt dan een keuze scherm waar je kunt aangeven wat je precies wilt verwijderen.

Voor Safari ga je naar het actie menu reset Safari, click reset en probeer dan nogmaals de pagina te openen. (Het actie menu vindt je rechts boven in het lijkt op een tandwieltje)

Na het verwijderen van de browser geschiedenis is een herstart van de browser gewenst.