Knowledgebase: Domeinen
Een domeinnaam uit quarantaine halen
Posted by Easyhosting on 27 Nov 2013 10:58

Een domeinnaam mag alleen door de houder van het domein uit quarantaine gehaald worden. Voor het uit quarantaine halen van een domeinnaam worden eenmalige kosten in rekening gebracht. Wij kunnen enkel alleen domeinnamen uit quarantaine halen wanneer deze bij ons in quarantaine staan.

Er zijn verschillende manieren om het domeinnaam uit quarantaine te halen.

Indien jij de houder bent van de domeinnaam:

De domeinnaam staat bij ons in quarantaine, hiervoor zijn onderstaande formulieren benodigd:

  • Schriftelijk verzoek aan Easyhosting waarin de domeinnaamhouder toestemming geeft aan Easyhosting om de domeinnaam uit quarantaine te halen.
  • Kopie legitimatie van de eigenaar of indien de eigenaar een bedrijf is uittreksel van de Kamer van Koophandel(niet ouder dan een half jaar) en een kopie legitimatie van de persoon die bevoegd is om te handelen namens het bedrijf welke ook in het uittreksel vermeld staat als bevoegd persoon.

In verband met de AVG wet raden wij aan om de persoonsgegevens welke in de kopie ID of Paspoort staan af te schermen. Hoe je dit het beste af kunt schermen kun je op de website van de Rijksoverheid lezen, hieronder hebben wij de rechtstreekse links voor je vermeld;

De kosten voor het uit quarantaine halen van de domeinnaam dienen vooraf betaald te worden. Deze kosten verschillen per domeinnaam extensie en zullen per e-mail aan u doorgeven worden. 

Als je niet de eigenaar bent van de domeinnaam dien je contact op te nemen met de huidige eigenaar en regel je met deze persoon dat de domeinnaam uit quarantaine wordt gehaald.  
Als de domeinnaam uit quarantaine is gehaald kun je hem op de normale manier naar ons toe verhuizen.

Mocht je meer informatie willen dan kun je een e-mail sturen naar support@easyhosting.nl of bellen naar 0204750009 en kies dan voor optie 4.


Help Desk Software by Kayako Resolve