Plesk 11 - Handleiding MySQL database: controleren, repareren en optimaliseren
Posted by Easyhosting on 06 Jun 2014 09:59

Het kan wel eens voorkomen dat een aanpassing in de website of een storing op de server ervoor zorgt dat een tabel in uw database stuk is gegaan.

In de meeste gevallen kan dit worden opgelost door de tabel te herstellen.

Hieronder vindt u de handleiding hoe u de database kunt controleren, optimaliseren of repareren binnen Plesk 11.

Handleiding