1-click-installaties
Posted by Easyhosting on 29 Jul 2014 13:16

Wanneer je gebruik maakt van Installatron is het mogelijk om snel en eenvoudig applicaties te installeren. Installatron doet het werk voor je.

Zo kan je met een met één klik een website online hebben staan.

Je vindt Installatron in Plesk onder "Additional Services", klik vervolgens "Installatron Applications Installer" aan.

Hieronder vind je een overzicht van de applicaties die je met Installatron kunt installeren.

Content Management Systemen (CMS):

Applicaties voor het opzetten van een forum, gastenboeken of mailinglists:

Applicaties voor webshops, CRM systemen, support/ticket systemen en projecten:

Applicaties om foto's en bestanden te beheren en te tonen:

Applicaties voor klantonderzoeken en statistieken:

Overige applicaties: