Knowledgebase: Hosted Exchange
Hosted Exchange - 01. Inloggen op het Control Panel
Posted by Easyhosting on 08 Aug 2014 16:24

In dit artikel leggen wij je uit hoe je kunt inloggen op je Hosted Exchange omgeving nadat deze aan jouw is opgeleverd.

Klik op Inloggen om naar de inlogpagina van jouw Hosted Exchange omgeving te gaan.
Je krijgt dan onderstaande pagina te zien:

Via het Control Panel kun je zelf de aangemaakte mailboxen beheren.
Je kunt vanuit hier bijvoorbeeld e-mail aliassen en distributie lijsten aanmaken maar ook het wachtwoord van een mailbox wijzigen.

Na het inloggen, kom je op onderstaande pagina. Vanuit hier kun je diverse instellingen wijzigen.