Wordpress verplaatsen binnen het hostingpakket
Posted by Easyhosting on 13 Aug 2014 15:54
Wanneer je jouw website met Wordpress hebt gemaakt en je wilt je website vanuit een andere map aanroepen dan moeten hiervoor eerst instellingen gewijzigd worden binnen Wordpress.

Bijvoorbeeld wanneer je eerst de website hebt opgebouwd in de map Wordpress en je wilt hem nu live zetten en verplaatsen naar de hoofdmap.

Hieronder staat beschreven hoe je de instellingen wijzigt:

1. Log in, in het admin gedeelte van Wordpress.
2. Ga naar Instellingen -> Algemeen.
3. Wijzig de URL bij het veld “Wordpress adres (URL)” in de nieuwe URL die u wilt gaan gebruiken.
4. Wijzig de URL bij het veld “Blogadres (URL)” in de nieuwe URL die u wilt gaan gebruiken.
5. Sla de wijzigingen op (let op, de Wordpress site werkt nu niet meer via de “oude” locatie).
6. Verplaats de bestanden van de Wordpress website naar de nieuwe locatie.