Knowledgebase
Wie is de ICANN?
Posted by Easyhosting on 29 Aug 2017 11:58
De ICANN staat voor Internet Corporation for Assigned Names and Numbers.
De ICANN is een Amerikaanse non-profit organisatie die een aantal internet-gerelateerde taken uitvoert, zoals het toekennen en specifiëren van topleveldomeinen (TLD), het toewijzen van domeinnamen en de distributie van IP-nummers. Ze helpen het internet stabiel en veilig te houden en bepalen het beleid voor de top-level domeinen en de nameservers.

Wanneer u een gTLD domeinnaam registreert bij ons, zoals een .com, .org, .info, .net of een .biz domein zal u aan de voorwaarden van de ICANN moeten voldoen. Een voorwaarde is dat de gegevens waar de domeinnaam mee geregistreerd is correct zijn. De ICANN stuurt bijvoorbeeld automatische berichten over uw domeinnamen, zoals wanneer deze verlengd worden, verlopen, of wanneer de gegevens veranderen.

De e-mails die vanuit ICANN worden verzonden staan hieronder beschreven:

- ICANN ERRP is een e-mail wat betrekking heeft tot de verlenging van uw domeinnaam
- ICANN WDRP is een e-mail wat betrekking heeft op de houdergegevens van het domein
- ICANN verification is een e-mail die verzonden wordt om eenmalig uw e-mailadres wat gebruikt wordt bij de houdergegevens te verifiëren

Helaas hebben wij op bovenstaande e-mails geen invloed, dus vragen wij u om deze e-mail berichten goed door te nemen en waar nodig te verifiëren.
Verder in onze kennisbank gaan wij nog inhoudelijker in op deze e-mail berichten die verzonden worden.

Comments (0)
Help Desk Software by Kayako Resolve