Up and Downgraden van een webhosting pakket
Posted by Easyhosting on 14 Jun 2018 15:04

Ga naar https://login.easyhosting.nl en voer je gegevens (klantnummer + wachtwoord) in. Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien:

Klik vervolgens onder het kopje ‘Producten’ op ‘Pakket Aanpassen’. Je krijgt nu onderstaand scherm te zien:

Selecteer vervolgens het pakket waarnaar je het bestaande pakket wenst aan te passen. Zie hieronder een voorbeeld:

Let op! Het is niet mogelijk om van een Linux pakket over te gaan naar een Windows pakket of andersom. Je dient dan een nieuw pakket te bestellen en het oude pakket op te zeggen.

Klik vervolgens op

Er wordt nu een overzicht getoond van de gewenste omzetting. Je vindt onderin het scherm ruimte voor eventuele notities.

Type vervolgens het woord ‘Akkoord’ in het onderste veld om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Klik vervolgens op'Volgende' om de bestelling af te ronden. Deze komt bij ons binnen en zullen wij de up of downgrade voor je uitvoeren.