E-mail wachtwoord wijzigen zonder in te hoeven loggen op Control Panel
Posted by Easyhosting on 21 Oct 2021 13:18

Het is mogelijk om een wachtwoord van een e-mailadres te wijzigen zonder dat je daarvoor hoeft in te loggen op het control panel van DirectAdmin.

Met onderstaande link is dit dan ook mogelijk:

http://www.domain.com:2222/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD

Het domain.com wijzig je in het domein waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen waarna je vervolgens uitkomt op onderstaande pagina:

Hierbij is het wel van belang dat je in het bezit bent van het huidige wachtwoord.

Als je niet meer in het bezit bent van het huidige wachtwoord dan is het noodzakelijk dat je het wachtwoord wijzigt vanuit de DirectAdmin control panel.