Hoe kan ik een DNS wijziging doorvoeren?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 10:46

Wanneer je een wijziging wil doorvoeren in de DNS records van je domein moet je eerst weten in welke nameservers je domeinnaam staat.
Vraag hiervoor eerst een whois op om te vinden op welke nameservers de domeinnaam staat geregistreerd.

Als de domeinnaam op de DNSTools (ns1.dnstools.nl en ns2.dnstools.nl) nameservers draait en DNS beheer actief is, kan deze beheerd worden vanuit de klantenpagina. Zie voor hoe je dit kunt doen: DNS beheer via de klantenpagina.

Indien je geen beheer hebt over de nameservers maar Easyhosting wel, dan kan je een e-mail sturen naar sd@easyhosting.nl