Hoe kom ik er achter of een domeinnaam nog vrij is?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 11:07

Je kunt controleren of een domeinnaam nog vrij is op de website van http://www.easyhosting.nl met de domeinnaam controle.
Tik de domeinnaam in en klik op check (of toets enter). Wanneer de domeinnaam nog vrij is kan deze meteen besteld worden.

Tijdens de bestelprocedure via de klantenlogin (https://login.easyhosting.nl) zal ook automatisch gecontroleerd worden of een domeinnaam bezet of vrij is, het resultaat zal onder in beeld verschijnen.