Domeinnaam geregistreerd zonder hostingpakket. Heb ik evengoed een mail account?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 11:14
Wanneer je een domeinnaam registratie bij ons hebt is het mogelijk dat je domein op twee manieren wordt doorgestuurd. Door middel van een IP adres of doormiddel van een doorsturing naar een andere domeinnaam.

Dit is ook mogelijk met de mail. Wij kunnen de mail laten wijzen naar het IP adres van bijvoorbeeld je eigen server waar je een mailserver op hebt draaien.

Wij kunnen ook je e-mail doorsturen naar een specifiek e-mailadres.

Je kan dit aanvragen door te mailen naar sd@easyhosting.nl.