Knowledgebase: Online Back-up
Wat is online back-up?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 11:17

Online back-up is een dienst waarmee je een back-up van je computer thuis of op kantoor in ons datacenter kunt bewaren.

De belangrijkste punten:
- Je kan zelf instellen op welk tijdstip er een back-up gemaakt wordt, bijvoorbeeld 13.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Daarbij kan je opgeven waarvan een back-up gemaakt moet worden, van een bepaalde groep folders bijvoorbeeld zoals “mijn documenten”.
- De back-up software draait op de achtergrond op je computer dus je hebt er geen omkijken naar.
- De back-ups zijn versleuteld dus niemand kijkt mee.
- Ondersteuning voor Windows, Mac en Linux.
- Je kan op elk moment een back-up terugzetten van een hele folder of een specifiek bestand.
- Een bestand dat je verwijdert op je eigen computer blijft tot maximaal 7 dagen bewaard.

Voor meer informatie en de prijzen kan je gaan naar http://easyhosting.nl/online-backup/