Knowledgebase: Online Back-up
Back-up software
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 11:18
Om de software te downloaden voor de Online back-up ga je naar:
http://server1.easybackuponline.nl

Klik bovenaan in de gele balk op User Login.
Login met de logingegevens die je hebt ontvangen bij de oplevering van je Online back-up pakket.

In de gele balk bovenaan staan nu de beschikbare versies.
Klik nu op de versie die geschikt is voor jouw Windows of MacOSX versie om de software te downloaden (Staat jouw besturingssysteem er niet tussen? Kies dan de meest recente).

Installeer het programma op jouw computer door de stappen voor de installatie te voltooien.

Wanneer je het programma start dien je eerst te klikken op: ‘Bent u al klant?’
Vervolgens kan je inloggen met de logingegevens die je hebt ontvangen bij de oplevering van je Online Back-up pakket.

Nu kan je de software instellen zodat de back-up gaat lopen.