Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 09:59

Ga naar https://login.easyhosting.nl en voer je gegevens (klantnummer + wachtwoord) in. Mocht je niet meer in het bezit zijn van de inloggegevens dan kun je deze opnieuw opvragen door een e-mail te sturen naar sd@easyhosting.nl .

Wanneer je ingelogd bent kom je vervolgens uit in onderstaande pagina:

Klik vervolgens onder het kopje ‘Klantgegevens’ op ‘Mijn gegevens’

Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien

Hier kun je je klantgegevens wijzigen en eventueel een extra contactpersoon toevoegen.

Wijzigen van het hoofd e-mailadres

Klik onder ‘Klantgegevens’ op ‘Instellingen’

Je krijgt vervolgens onderstaand scherm te zien

Hier kun je het hoofd e-mailadres welke gebruikt wordt voor alle communicatie wijzigen. Ook kun je hier een standaard houder opgeven die bij elke nieuwe registratie gebruikt zal worden. Tevens kun je dit ook direct opgeven voor de nameservers.