Ik kan niet inloggen op “Mijn Easyhosting”
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 10:01

Ben je het klantnummer van je account vergeten? Kijk dan even op één van je factureren, het factuurnummer kan je daarop terug vinden.

Ben je het wachtwoord vergeten van de klantlogin? Gebruik dan de wachtwoord vergeten optie op: https://login.easyhosting.nl

Is je e-mailadres veranderd? Stuur dan een e-mail naar: sd@easyhosting.nl met je klantnummer en laatste factuurnummer of met een kopie van je legitimatie met het verzoek om je e-mailadres te laten wijzigen.