Upgraden en downgraden
Posted by Easyhosting on 19 Jan 2013 10:03

Is je hosting- of e-mailpakket te groot of te klein geworden dan kan je het pakket upgraden of downgraden via de klantenlogin https://login.easyhosting.nl

-         Ga in het menu naar “Pakket aanpassen”:

-         Je selecteert de huidige dienst

-         Je selecteert vervolgens het nieuwe pakket (groter of kleiner dan de huidige)-

-         Je geeft akkoord voor de opdracht

Let op:

-         Bij een upgrade van de dienst betaal je voor het restant van de contractperiode eenmalig een meerbedrag. De upgrading heeft geen consequenties voor de startdatum van het contract.

-         Bij een downgrade van de dienst wordt geen restitutie verleend. De downgrading heeft geen consequenties voor de startdatum van het contract.

Bij het omruilen van twee niet-gerelateerde producten zoals een Windows of Linux pakket dien je het bestaande product op te zeggen en het nieuwe product te bestellen via de klantenlogin.

Voor een handleiding klik je hier